Contacteer ons
Tel.: 014 96 00 78014 96 00 78

Wij wijden ons graag aan uw probleem!

Laat het onderhoud van cv ketels over aan Mizy-Thermo.

Slaat uw verwarming niet aan? Maakt uw gas- of mazoutketel rare geluiden? Laat Mizy-Thermo langskomen om uw verwarmingssysteem na te kijken en eventuele reparaties aan uw cv-ketel uit te voeren. U kan rekenen op een prompte en professionele service. Wij leggen ons voornamelijk toe op particulieren, maar ook bedrijven kunnen zonder problemen een beroep doen op onze dienstverlening.

Laat uw probleem niet aanslepen, groot of klein! Ook als het een beperkt mankement betreft of een jaarlijks onderhoud, komt Mizy-Thermo graag bij u thuis om mogelijke schade op te meten en herstellingen uit te voeren. Omdat we een eenmanszaak zijn, kunnen wij zeer flexibel werken en indien nodig de reparatie van uw centrale verwarming vlug inplannen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn er maar weinig defecten die ons nog voor een raadsel stellen.

Schakel Mizy-Thermo in om reparaties aan uw cv-ketel snel en vakkundig af te handelen in Balen en omstreken. Naast onze flexibele en deskundige service rekenen wij tevens een zeer scherpe prijs voor onze diensten. Blijf dus niet in de kou zitten, maar maak vandaag nog een afspraak. U kan ons de hele dag door bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier op deze website.

Contacteer ons!
014 96 00 78