Contacteer ons
Tel.: 014 96 00 78014 96 00 78

Uw probleem vlot opgelost

Schakel Loodigeter Mizy-Thermo in voor uw sanitair onderhoud te Balen.

Blokkeert uw kraan of lekt de afvoerbuis? Loopt het water van uw bad niet meer goed weg? Los uw probleem zo snel mogelijk op en doe een beroep op Mizy-Thermo voor uw sanitair onderhoud. Onze vakkennis en ervaring stelt ons in staat om snel en doeltreffend te werk te gaan als loodgieter. Een prompte en professionele service is waar we naar streven. Wij springen graag flexibel om met onze agenda om uw nijpend probleem zo vlug mogelijk te verhelpen.

Wij staan niet alleen bij reparaties voor u klaar. Mizy-Thermo verzorgt tevens het onderhoud, de renovatie en de plaatsing van centrale verwarmingssystemen bij u thuis. Verder vegen wij ook schoorstenen schoon. Bekijk onze website voor meer informatie over onze andere services. Zit u nadien nog met vragen? U mag ons altijd contacteren!

Verzeker uzelf van een vakman en laat Mizy-Thermo komen om uw sanitair onderhoud uit te voeren in Balen en de omliggende regio. Omdat we een eenmanszaak zijn, kunnen wij onze kosten gemakkelijk drukken en u een zeer aantrekkelijke prijsberekening aanbieden. U kan ons de hele dag door bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier op deze website.

Contacteer ons!
014 96 00 78