Contacteer ons
Tel.: 014 96 00 78014 96 00 78

Vlot, vakkundig en voordelig.

Nauwkeurig onderhoud van uw cv ketel door Mizy-Thermo.

Laat het onderhoud van uw centrale verwarming uitvoeren door een vakman en doe een beroep op Mizy-Thermo. Wij onderwerpen zowel mazout- als aardgasketels aan een grondig onderhoud. Wij meten na of alles nog wel binnen de wettelijke normen ligt en stellen de ketel opnieuw af indien noodzakelijk.

Wij leveren bovendien de nodige attesten voor de keuring van een ketel. Als erkende expert kunnen wij ook officiële verwarmingsaudits uitvoeren van uw centrale verwarming. Deze verwarmingsaudits zijn verplicht van overheidswege en zouden om de vijf jaar opnieuw moeten uitgevoerd worden, vanaf het moment dat uw installatie vijf jaar oud is. Mizy-Thermo maakt graag tijd om ook bij u thuis langs te komen en deze controle uit te voeren.

Door onze flexibiliteit kunnen wij kort op de bal spelen en een vlugge service garanderen als het onderhoud van uw centrale verwarming dringend is. Daarbovenop bieden we u ook een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zoekt u een deskundige die snel aan uw deur kan staan voor het onderhoud van uw centrale verwarming? Maak dan gebruik van de diensten van Mizy-Thermo!

U kan ons steeds contacteren via telefoon of via het contactformulier op deze website. Had u graag eerst een vrijblijvende offerte, dan stellen we deze graag voor u op.

Contacteer ons!
014 96 00 78