Contacteer ons
Tel.: 014 96 00 78014 96 00 78

Flexibele service, deskundige afhandeling.

Huur Mizy-Thermo in om uw schoorsteen te vegen in Balen en omstreken.

Laat een verstopte schouw onder handen nemen door Mizy-Thermo! Wij komen graag bij u langs om uw schoorsteen te vegen en terug schoon te maken. Of het nu aan opgehoopt vuil ligt, een vogel of een ander dier dat zich in uw schoorsteen heeft genesteld: wij maken de schoorsteenpijp professioneel weer vrij. Daarnaast kunnen wij de pijp ook renoveren en nieuwe schoorsteenvoeringen in inox plaatsen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vermoedt dat er iets scheelt aan uw schouw. Mizy-Thermo komt graag naar u toe, ook voor kleine karweitjes. Wij zijn actief in een straal van 15 km rond Balen. Dankzij onze jarenlange ervaring is het probleem vlug gelokaliseerd en geïdentificeerd en kunnen wij u ook vlot helpen. U kan van ons een vakkundige service verwachten aan een scherpe prijs.

Ontdek zelf onze voordelige tarieven en vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan bij Mizy-Thermo. Wij berekenen dan snel wat het u kost om uw schoorsteen te laten vegen. Twijfel dus niet, maar neem contact op. Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft. U kan ons zowel telefonisch als via mail bereiken. Wij zijn de hele dag door beschikbaar.

Contacteer ons!
014 96 00 78