Contacteer ons
Tel.: 014 96 00 78014 96 00 78

Uw professionele en flexibele loodgieter!

Nieuwe verwarmingsketels door Mizy-Thermo uit Balen.

Neem Mizy-Thermo in de arm om uw verwarmingsketel te vervangen in Balen en omstreken. Wij voeren renovaties uit van uw centrale verwarmingssysteem. Dit kan gaan over het installeren van een gloednieuwe verwarmingsketel, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook uw mazoutketel ombouwen naar eentje die op aardgas werkt. Verder verlenen wij ook met plezier assistentie aan doe-het-zelvers die graag met eigen handen aan de slag gaan met hun cv-ketel.

Mizy-Thermo kan tevens de nodige attesten leveren voor de keuring van een nieuwe ketel na plaatsing. Bij ons bent u verzekerd van een vlotte service die met vakkennis en ervaring wordt uitgevoerd. Naast onze expertise in centrale verwarming doen wij ook herstellingen aan sanitair en vegen wij schoorstenen schoon. Raadpleeg de overige webpagina’s om meer informatie over al onze diensten te verkrijgen.

Vertrouw op het vakmanschap van Mizy-Thermo om vlug en probleemloos uw cv installatie te vervangen in regio Balen. Daarbovenop rekenen wij ook een zeer zachte prijs aan voor onze services. U mag dus rekenen op een excellente prijs-kwaliteitverhouding. Maak vandaag nog een afspraak voor een goed gesprek en een vrijblijvende kostberekening voor de vervanging van uw ketel. Wij zijn steeds telefonisch en via het contactformulier bereikbaar.

Contacteer ons!
014 96 00 78